Sütü tencereye alın ve üzerine pudingi ilave edin. Orta ısıdaki ocakta karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alın ve arada karıştırarak soğutun.
Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için çalıştırın.
Alt-üst pişirme: 180 °C
Turbo pişirme: 180 °C
Yulaf ezmelerini bir kaba alın. Bal ve tereyağını ekleyip iyice karıştırın. Fırın tepsisine yayın ve üzerleri kızarıncaya kadar pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 10 - 15 dakika
Fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.
Yulaflı karışım ve bademleri aralara koyarak pudingi kuplara doldurun. Buzdolabında 1 saat beklettikten sonra servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar