Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Bal Kabaklı Puding

(0)
5 4 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Bisküvili cevizli bal kabağı püresi ve vanilyalı puding ile hazırlanan kup.

Yaklaşık 7 - 8 kup

pratik 40 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Bal Kabaklı Puding

Bal kabaklı karışım:

1 adet bal kabağı
1 çay bardağı toz şeker
1 çay bardağı su
10 adet sade petit beurre bisküvi (iri kırılmış)
1 çay bardağı iri kırılmış ceviz

Puding:

1 poşet Dr. Oetker Vanilyalı Puding
3,5 su bardağı süt

Üzeri için:

0,5 çay bardağı ince kırılmış ceviz

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Bal kabaklı karışım

Bal kabaklarını irice kesip üzerine toz şeker ve suyu ilave edin, kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirin. Ocaktan alıp çatal ile ezerek püre haline getirin. Soğutup kırılmış bisküviler ile cevizleri ilave edin ve karıştırın.

2

Puding

Pudingi süt ile karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında 2-3 dakika daha karıştırarak pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp arada karıştırarak 10 dakika soğutun. Pudingi, aralara bal kabaklı karışımdan koyarak kaselere paylaştırın.

Oda sıcaklığına geldiğinde buzdolabına koyun ve 1-2 saat bekletin. Ceviz ile süsleyerek servis yapın.