Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Glutensiz Havuçlu Parfe

(0)
0 0 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Dr. Oetker Glutensiz Krem Şanti ile hazırlanan glutensiz parfe tarifi.

Yaklaşık 10 - 15 dilim

pratik 40 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Glutensiz Havuçlu Parfe

Malzemeler:

4 adet rendelenmiş havuç
1 su bardağı toz şeker
1 çay bardağı iri kırılmış ceviz
1 paket Dr. Oetker Glutensiz Krem Şanti
1 su bardağı buzdolabında soğutulmuş süt

Kalıp:

Dikdörtgen kek kalıbı (11x25 cm)

*Dr. Oetker Glutensiz ürünler dışındaki malzemelerin de gluten içermediğinden emin olunuz.:

preparation

Hazırlanışı

1

Havuçların hazırlanışı

Rendelenmiş havuçları ve toz şekeri bir tencereye alın. Orta ateşte arada karıştırarak pişirin. Suyunu salınca ocağı kısın ve havuçlar yumuşayıncaya kadar pişirin. Ocaktan alın ve soğumaya bırakın.

2

Karışımın hazırlanışı

Kalıbın iç kısmını streç film ile kaplayın. Soğuyan havuçlara cevizleri ilave edin ve karıştırın. Krem şantiyi 1 su bardağı soğuk süt ile 2-3 dakika çırpın ve yarısını kalıbın tabanına yayın. Hazırladığınız havuçlu karışımı krem şantinin üzerini kaplayacak şekilde yayın. Kalan krem şantiyi havuçların üzerine yayın ve streç film ile üzerini kapatın. Buzdolabının derin dondurucu bölümünde donuncaya kadar bekletin.

3

Servis

Servisten 5 dakika önce çıkarın. Streç filmi çıkarın. Arzuya göre üzerine tarifine göre hazırlanmış Dr. Oetker Glutensiz Çikolatalı Sos döküp dilimleyerek servis yapın.