Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Pişmaniye Kurabiye

(0)
5 1 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Pişmaniye kurabiye tarifi nasıl yapılır? Kolay, az malzemeli ve bol Hindistan cevizli kurabiyeler çok lezzetliler.

Yaklaşık 25 - 30 adet

çok pratik 20 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Pişmaniye Kurabiye

Hamur:

250 g yumuşak margarin
1 su bardağı Hindistan cevizi rendesi
3 yemek kaşığı Dr. Oetker Pudra Şekeri
1 çay bardağı sıvı yağ
3,5 - 4 su bardağı un

Kaplama:

1 çay bardağı Dr. Oetker Pudra Şekeri
0,5 su bardağı Hindistan cevizi rendesi

preparation

Hazırlanışı

1

Ön hazırlık

Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Alt-üst pişirme: 170 °C

Turbo pişirme: 160 °C

2

Hamurun hazırlanışı ve pişirme

Margarin, Hindistan cevizi rendesi, pudra şekeri, sıvı yağ ve unu bir kaba alın ve yumuşak bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Cevizden biraz küçük parçalar alarak elinizle yuvarlayın. Pudra şekeri ve Hindistan cevizini bir kasede karıştırın. Yuvarladığınız hamurları içerisine atın, iyice bulayıp fırın tepsisine sıralayın ve pişirin.

Pişirme süresi: Yaklaşık 15 dakika

Süre sonunda fırından çıkarın. Ilık veya soğuduktan sonra servis yapın.