Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Pudingli Lokum

(0)
0 0 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Portakal suyu ile pişen kakaolu puding çerezler ile kaplanarak lokum haline getirilir.

Yaklaşık 30 adet

pratik 40 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Pudingli Lokum

Malzemeler:

1 poşet Dr. Oetker Kakaolu Puding
2 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu

Üzeri için:

öğütülmüş Antep fıstığı
Hindistan cevizi rendesi
öğütülmüş ceviz
öğütülmüş fındık

Kalıp:

Dikdörtgen kalıp (10x20 cm)

Hazırlanışı

Hazırlanışı

Hazırlanışı

Portakal suyunu bir tencereye alın, üzerine puding poşetini boşaltın ve orta ateşte karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp suyla çalkalanmış kalıba dökün ve üzerini düzeltin. Oda sıcaklığına geldiğinde buzdolabına koyun ve 3 saat bekletin.

Soğuyan pudingi bıçak yardımı ile yanlardan hava aldırarak kalıptan ayırın ve ters çevirerek kalıptan çıkartın.

Küp şeklinde dilimleyin, çerezlere bulayıp servis tabağına alın.