Flag

Tatlı Çamlar

Yaklaşık 15 - 20 adet
Orta
80 dk.
Çam ağacı şeklinde süslü bezeler...
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image

Malzemeler

Beze
2yumurta akı
1 tatlı kaşığıDr. Oetker Buğday Nişastası
2 çay bardağıDr. Oetker Pudra Şekeri
1 poşetDr. Oetker Şekerli Vanilin
1 tüpDr. Oetker Jel Renklendirici - Yeşil
Süslemek için
1 poşetDr. Oetker Pasta Süsü - Yıldız
1 poşetDr. Oetker Pasta Süsü - Konfeti

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Buğday Nişastası
Picture - Dr. Oetker Pudra Şekeri
Picture - Dr. Oetker Şekerli Vanilin
Picture - Dr. Oetker Jel Renklendirici - Yeşil
Picture - Dr. Oetker Pasta Süsü - Yıldız
Picture - Dr. Oetker Pasta Süsü - Konfeti
1

Ön hazırlık

Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Alt-üst pişirme: 130 °C

Turbo pişirme: 120 °C

2

Bezenin hazırlanışı

Yumurta akını cam bir kaseye alın ve mikserin yüksek devrinde kar haline gelinceye kadar 2-3 dakika çırpın. Mikserin en düşük devrinde çırpmaya devam ederek pudra şekerini azar azar ilave edin. Şekerli vanilin ve buğday nişastasını ekleyip 3 dakika daha çırpın. 40-50 damla jel renklendirici ekleyin ve düşük devirde 1 dakika daha çırpın. Kalan jel renklendiriciyi düz uçlu krema sıkma torbasının iç kısmına tek şerit halinde sıkın. Daha sonra karışımı doldurun. Fırın tepsisine cevizden daha küçük toplar sıkın. Üzerlerine boyutu küçülterek ikişer top daha sıkın. Yıldız ve konfeti şeklindeki pasta süsleri ile süsleyin ve pişirin.

Pişirme süresi: Yaklaşık 35 - 40 dakika


Fırından çıkarın. Soğutup servis yapın.