İçini çikolata ile dolduracağınız desenleri beyaz bir kağıt üzerine çizin. Düz bir yüzeye yerleştirin ve üzerine pişirme kağıdı koyun.
Çikolatayı benmari yöntemi ile eritin. Akışkanlığı azalıp sıkıldığında yayılmaması için biraz soğutun. Pişirme kağıdından hazırladığınız huniye doldurun, ucunu makas ile ince kesin ve çizdiğiniz şekillerin içini dolduracak şekilde dekoratif çizgiler çizerek sıkın.
Çikolatalar donuncaya kadar bekletin ve ince bir spatula ile pişirme kağıdından dikkatlice ayırın. Pastanın kenarlarını süslemek için hazırladığınız uzun şekilli çikolataları pişirme kağıdı ile birlikte kaldırıp pastaya yapıştırabilirsiniz, daha sonra kağıdı dikkatlice ayırın.
Mutfak Bilgisi
Mutfak Bilgisi
Mutfak Bilgisi
Mutfak Bilgisi
Mutfak Bilgisi
Mutfak Bilgisi
Mutfak Bilgisi