Flag

Baton Ekmek

Yaklaşık 10 - 12 dilim
Orta
90 dk.
Mayalı hamurla hazırlanan baton ekmek, dışı çıtır içi yumuşak dokusuyla kahvaltıdan sandviçe her öğüne eşlik ediyor.
Salçalı cevizli ekmek dilimleriyle büyüyenler için bu baton ekmek tarifi, çocukluğun mutfağına bir dönüş gibi. Yumuşacık iç dokusu, dışı hafif çıtır kabuğu ve sade lezzetiyle hem nostaljik hem de çok yönlü bir tarif. İster kahvaltıda tereyağıyla, ister sandviç olarak değerlendirin; bu ekmek sofra...
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker