Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden çalıştırın.
Alt-üst pişirme: 200 °C
Turbo pişirme: 200 °C
Tereyağı ve unu bir kaba alın ve eliniz ile kırıntılar haline gelinceye kadar birbirine yedirin. Daha sonra hamur kabartma tozu, süt ve tuzu ekleyip pürüzsüz bir hamur oluncaya kadar yoğurmaya devam edin. Hamuru merdane ile 1 cm kalınlığında açın. Çay bardağı ile yuvarlak şekiller kesin. Fırın tepsisine sıralayın ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 15 - 20 dakika
Süre sonunda fırından çıkarın. Ilık veya soğuduktan sonra servis yapın.
İlgili Tarifler
Tuzlular
Tuzlular
Tuzlular