Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 170 °C
Turbo pişirme: 160 °C
Un ile hamur kabartma tozunu karıştırıp eleyin. Üzerine kepek, margarin, esmer şeker, yumurta ve limon suyunu ekleyip yoğurun. Hamura iri kırılmış çikolatayı ilave edin. Çikolata hamura eşit şekilde dağılıncaya kadar kısa bir süre yoğurun.
Hamuru unlanmış tezgaha alıp 2 eşit parçaya bölün. Her birini elinizle 15 cm uzunluğunda rulo şekline getirin. Pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsisine alın ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 30 - 35 dakika
Pudra şekerini kaseye alıp üzerine limon suyunu ekleyin. Kaşık ile pürüzsüz bir yapı elde edinceye kadar karıştırın.
Ruloları fırından çıkartıp 5 dakika bekletin. Üzerlerine hazırladığınız glazürü yayın ve soğumaya bırakın. Dilimleyerek servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar