Şurubu hazırlamak için toz şeker ve suyu bir tencereye alın, şeker eriyinceye kadar karıştırın ve kaynamaya bırakın. Kaynamaya başladığında kemalpaşaları ekleyin ve 15 dakika daha kaynatın. Ocağı kapatın ve 5 dakika bekletin. Kemalpaşa tatlılarını şurubun içinden alıp kaselere paylaştırın ve soğutun.
Tavukgöğsünü 2,5 su bardağı süt ile karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında margarini ekleyin ve 3-4 dakika daha kaynatın. Ocaktan alın. Antep fıstğını ilave edin, karıştırıp kemalpaşa tatlılarının üzerlerine paylaştırın.
Oda sıcaklığına geldiğinde buzdolabına koyun. 2-3 saat soğutup arzuya göre Antep fıstığı ile süsleyerek servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar