
Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için çalıştırın.
Alt-üst pişirme: 170 °C
Turbo pişirme: 160 °C
Un, kakao ve hamur kabartma tozunu karıştırıp bir kaba eleyin. Tereyağını çırpma kabına alın ve mikser ile 1 dakika çırpın. Süre sonunda pudra şekerini azar azar ilave ederek çırpmaya devam edin. Şekerli vanilini ilave edin. Yumurtaları teker teker ekleyip her birini yarım dakika çırpın. Hazırladığınız un karışımını ekleyip mikserin düşük devrinde 1 dakika çırpın. Hamuru 1 cm çapındaki yıldız uçlu krema sıkma torbasına doldurun. Fırın tepsisine halka veya dalga şekilleri sıkıp pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 15 dakika
Fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.
Çikolatayı benmari yöntemi ile eritin. Soğuyan kurabiyeleri yarılarına kadar erimiş çikolataya batırıp çıkarın, fazla çikolatalarını süzün ve pişirme kağıdı üzerine sıralayın. Çikolatalar donuncaya kadar bekletin ve servis yapın.
İlgili Tarifler

Kurabiyeler

Kurabiyeler

Kurabiyeler