Rendelenmiş beyaz peyniri maydanoz ile karıştırın. Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 180 °C
Turbo pişirme: 170 °C
Unu hamur kabartma tozu ile karıştırıp derin bir kaba eleyin. Margarin, yoğurt, sıvı yağ, tuz ve yumurta akını ilave edip iyice yoğurun. Ceviz büyüklüğünde parçalar alıp elinizle açın ve hazırladığınız iç malzemeden koyarak poğaça şeklinde kapatın. Fırın tepsisine sıralayın, üzerlerine yumurta sarısı sürüp susam serpin ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 25 - 30 dakika
Fırından çıkarıp ılık veya soğuduktan sonra servis yapın.
İlgili Tarifler
Hamur işi
Hamur işi
Hamur işi