Kalıba pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.
Alt-üst pişirme: 170 °C
Turbo pişirme: 160 °C
Yumurtaları çırpma kabına alıp mikserin çırpıcı uçları ile yüksek devirde 2 dakika çırpın. Üzerine sıvı yağ, yoğurt, tuz, karabiber ve pul biberi ekleyip 1 dakika daha çırpın. Mısır unu ve hamur kabartma tozunu karıştırıp ekleyin. Düşük devirde 1 dakika çırpın. Rendelenmiş kabak ve dereotunu ilave edip kaşık ile karıştırın. Hamuru kalıba alın, üzerini düzeltin ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 25 - 30 dakika
Fırından çıkarıp soğutun ve dilimleyerek servis yapın.
İlgili Tarifler
Tuzlular
Tuzlular
Tuzlular