Flag

Kazakistan Pişisi (Baursaki)

Yaklaşık 30 - 35 adet
Orta
30 dakika
Yağ çekmeyen yumuşacık mayalı pişinin hamuru iki aşamalı farklı bir mayalama yöntemi ile hazırlanıyor.
Kazakistan Pişisi, yani Baursaki, yumuşacık ve hafif hamuruyla herkesin favorisi olacak. Bu kızartma hamuru, iki aşamalı mayalama yöntemi sayesinde yağ çekmeden güzelce kabarıyor. Evde kolayca hazırlayabileceğin bu lezzet, hem kahvaltıya hem çay saatlerine çok yakışıyor. Kazakistan Pişisi tarifin...
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker