Flag

Kazakistan Pişisi (Baursaki)

Yaklaşık 30 - 35 adet
Orta
30 dk.
Yağ çekmeyen yumuşacık mayalı pişinin hamuru iki aşamalı farklı bir mayalama yöntemi ile hazırlanıyor.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Bu tarife özel ipuçları
Un kalitesine göre ilave edilecek miktar değişebilir. Bunun kontrolunu sağlayabilmek için istediğiniz hamur kıvamını elde edinceye kadar unu azar azar ilave edin ve gerekirse verilen miktarın tamamını kullanmayın.
Bu tarife özel ipuçları
Pişirme esnasında yağ fazla ısındığında pişiler çok hızlı kızarmaya başlayacaktır. Bunu dengelemek için arada ocağın ısısını düşürebilirsiniz.
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker