Flag

Ekşi Mayalı Ekmek

Yaklaşık 12 dilim
Orta
220 dk.
Ekşi mayalı sade buğday unlu ekmek yapmanın püf noktaları.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Bu tarife özel ipuçları
Ekmeği 11x30 cm boyutlarındaki kalıpta pişirebilirsiniz. Mayalanan hamuru yağlanmış kalıba alın, üzerini çizip 30 dakika bekletin ve belirtilen sürede pişirin.
Bu tarife özel ipuçları
2 ölçü hamur hazırlayıp Dr. Oetker Sanal Mağaza'dan temin edebileceğiniz Profi serisi 15x35 cm boyutlarındaki dikdörtgen ekmek kalıbında pişirebilirsiniz. Pişirme süresini 5-10 dakika uzatın.
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker