Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Bademli Bezeler

(0)
0 0 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Renkli kiraz şekerleri ve badem ile hazırlanan bir beze tarifi.

15 adet

pratik 40 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Bademli Bezeler

Hamur:

3 adet kiraz şekeri (kırmızı)
2 adet kiraz şekeri (yeşil)
2 yumurta akı
1 tutam tuz
1 su bardağı Dr. Oetker Pudra Şekeri
1 çay bardağı kırılmış badem
1 limon kabuğu rendesi

Kalıp:

Kağıt muffin kalıbı

preparation

Hazırlanışı

1

Ön hazırlık

Kağıt muffin kalıplarını ikili olarak iç içe koyun. Kiraz şekerlerini ince ince kesin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Alt-üst pişirme: 140 °C

Turbo pişirme: 130 °C

2

Bezenin hazırlanışı

Yumurta aklarını tuz ile birlikte mikserin en yüksek devrinde kar haline gelene kadar (yaklaşık 5 dakika) çırpın. Pudra şekerini azar azar ilave ederek çırpmaya devam edin. Daha sonra mikseri düşük devire alarak kırılmış bademleri ilave edin. Kiraz şekerlerini ve limon kabuğu rendesini ekleyip kaşıkla hafifce karıştırın.

3

Hazırlamış olduğunuz karışımı iki kaşık yardımı ile muffin kağıtlarına paylaştırın ve pişirin.

Pişirme süresi: Yaklaşık 60 dakika