Kedidili bisküvileri iri parçalara kırın. Süte batırıp çıkarın ve kuplara paylaştırın.
Pudingi süt ile orta ısıdaki ocakta karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alın ve arada karıştırarak 10 dakika soğutun. Kuplara paylaştırın ve oda sıcaklığına gelinceye kadar bekletin.
Ahududu, su, limon kabuğu rendesi ve toz şekeri tencereye alıp 2 dakika kaynatın. Ocaktan alıp bekletmeden tel süzgeçten geçirin. Elde ettiğiniz ahududulu suyu tekrar tencereye alın, düşük ısıdaki ocakta jelatini ilave edip eriyinceye kadar karıştırın. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Soğuk kremayı mikser ile 2 dakika çırpın. Ahududulu karışımı ilave edip kaşık veya spatula ile söndürmeden alttan üste doğru yavaşça karıştırın. Karışımı pudinglerin üzerine paylaştırın. Buzdolabına alın ve 1-2 saat bekletin.
Süre sonunda kupları çikolata ile süsleyin ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar