Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Bademli Çikolata Bar

(0)
0 0 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Beyaz çikolata ve kuvertür ile hazırlanan lezzetli barlar.

Yaklaşık 4 - 5 kişilik

çok pratik 20 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Bademli Çikolata Bar

Malzemeler:

100 g beyaz çikolata
150 g kuvertür

Üst malzeme:

0,5 su bardağı kabuksuz badem
1 poşet Dr. Oetker Pasta Süsü - Yıldız

Kalıp:

Dikdörtgen kalıp (14x24 cm)

preparation

Hazırlanışı

1

Ön hazırlık

Kalıbın tabanına pişirme kağıdı serin. Bademleri şeritler şeklinde kesin.

2

Hazırlanışı

Beyaz çikolata ve kuvertürü ayrı kaplarda benmari yöntemi ile eritin. Kalıba önce kuvertürü dökün ve üzerini düzeltin. Beyaz çikolatayı üzerine gezdirerek yavaşça dökün. Çöp şiş yardımı ile desen oluşacak şekilde birbirine karıştırın. 5 dakika bekletin. Süre sonunda badem ve pasta süsünü serpin. Buzdolabının derin dondurucu kısmında 30-35 dakika bekletin. Süre sonunda kalıptan çıkarın, bıçak yardımı ile iri parçalara kırın ve servis yapın.