Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Çikolatada Crème Olé

(0)
0 0 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Kendi hazırladığınız çikolata kaplarda nefis bir sunum.

Yaklaşık 22 adet

pratik 40 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Çikolatada Crème Olé

Çikolata kaseleri ve çiçekler için:

200 g bitter çikolata veya kuvertür

Dolgu:

1 poşet Dr. Oetker Crème Olé Vanilya Aromalı
2,5 su bardağı süt
1 limon kabuğu rendesi
1 çay bardağı öğütülmüş Antep fıstığı

Kalıp:

Kağıt mini muffin kalıbı

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Çikolata kapların hazırlanışı

Çikolatayı benmari yöntemi ile eritin. Fırça yardımı ile minik muffin kağıt kalıplarının iç kısmına ince bir tabaka şeklinde sürün. Çikolata donuncaya kadar kalıpları buzdolabında bekletin. Daha sonra bir kat daha çikolata sürün ve buzdolabında bekletin.

2

Çiçeklerin hazırlanışı

Kalan çikolatayı benmari yöntemi ile eritin, pişirme kağıdından hazırladığınız huniye doldurun ve ucunu makas ile kesin. Pişirme kağıdı üzerine çiçekler çizin. Çikolata donmadan üzerlerine Antep fıstığı serpin, daha sonra buzdolabına koyun.

Donan çikolataları muffin kağıtlarından çıkarın. Tabanlarına birer çay kaşığı Antep fıstığı koyun.

3

Dolgu ve servis

Crème Olé'yi soğuk süt ile 3 dakika çırpın. Limon kabuğu rendesini ilave edip karıştırın. Krema sıkma torbasına doldurun. Hazırladığınız çikolata kalıplara şekilli sıkın. Antep fıstığı, limon kabuğu rendesi ve hazırladığınız çiçek çikolatalarla süsleyip servis yapın.