Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Crème Olé Bar

(0)
0 0 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Yulaf ezmesi, kaju fıstığı ve bal ile hazırlanan taban üzerinde Crème Olé ile hazırlanan ve dondurarak servis edilen tatlı tarifi.

Yaklaşık 15 dilim

çok pratik 25 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Crème Olé Bar

Yulaflı karışım:

1 su bardağı mısır gevreği
1 su bardağı yulaf ezmesi
1 su bardağı kırılmış kaju fıstığı
1 çay bardağı bal

Crème Olé:

1 poşet Dr. Oetker Crème Olé Çikolata Parçalı & Vanilinli
2 su bardağı buzdolabında soğutulmuş süt

Üzeri için:

50 g bitter çikolata

Kalıp:

Kare kalıp (22x22 cm)

preparation

Hazırlanışı

1

Yulaflı karışımın hazırlanışı

Mısır gevreğini eliniz ile iri parçalara kırın. Derin bir kaba alın, yulaf ezmesi, kaju fıstığı ve balı ilave edip kaşık ile iyice karıştırın. Kalıba alın, kaşığın tersi ile bastırarak yayın.

2

Crème Olé'nin hazırlanışı

2 su bardağı soğuk sütü çırpma kabına alın. Üzerine Crème Olé poşetini boşaltın ve mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın. Kalıptaki karışımın üzerine yayın. Üzerini kapatıp dondurucuya alın ve 3-4 saat bekletin. 

3

Süsleme ve servis

Bitter çikolatayı benmari yöntemi ile eritin. Tatlıyı dondurucudan çıkarın, 5 dakika bekletip küçük dikdörtgenler şeklinde dilimleyin. Üzerlerini çikolata ile süsleyin ve bekletmeden servis yapın.