Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

İnci Tanem

Orman meyveli krem şanti ile hazırlanan zarif bir pasta.

yaklaşık 12 dilim

pratik 60 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* İnci Tanem

Pandispanya:

1 paket Dr. Oetker Pandispanya Un
3 yumurta (orta boy)
1 çay bardağı su

Dolgu:

1 poşet Dr. Oetker Orman Meyveli Krem Şanti
1 çay bardağı buzdolabında soğutulmuş süt
1 çay bardağı krema
0,5 çay bardağı iri kırılmış Antep fıstığı
0,5 çay bardağı çikolatalı çilek draje

Üzeri için:

1 poşet Dr. Oetker Krem Şanti
1 su bardağı krema

Süslemek için:

Dr. Oetker Pasta Süsü - Gümüş İnci

Kalıp:

Kelepçeli kalıp (Ø 16 cm)
Kelepçeli kalıp (Ø 18 cm)
Bombeli derin metal kap (18 cm)

preparation

Hazırlanışı

1

Ön hazırlık

Kalıpları margarin ile yağlayın. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Alt-üst pişirme: 170 °C

Turbo pişirme: 170 °C

2

Hamurun hazırlanışı ve pişirme

Pandispanya un, yumurta ve suyu çırpma kabına alın ve mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 5 dakika çırpın. 16 cm çapındaki kelepçeli kalıba 2 cm yüksekliğinde, 18 cm çapındaki kelepçeli kalıba 3 cm yüksekliğinde dolduracak miktarda hamur doldurun. Kalan hamuru derin kalıba alın. Üzerlerini düzeltin ve pişirin.

Pişirme süresi: Yaklaşık 20-30 dakika (kelepçeli kalıplar için)

Pişirme süresi: Yaklaşık 30-40 dakika (derin metal kap için)

Fırından alın, kalıplardan çıkarın ve soğumaya bırakın.

3

Dolgunun hazırlanışı ve şekillendirme

Süt ve kremayı bir çırpma kabına alın. Üzerine orman meyveli krem şanti poşetini boşaltın. Mikserin çırpıcı uçları ile önce düşük, sonra yüksek devirde kıvam alıncaya kadar yaklaşık 2-3 dakika çırpın. 16 cm çapındaki pandispanyayı servis tabağına alın. Orman meyveli krem şantiden 2 yemek kaşığı yayın ve üzerine Antep fıstığı serpin. Üzerine 18 cm çapındaki pandispanyayı alın. 3 yemek kaşığı karem şanti yayın ve çikolata kaplı çilek draje serpin. Üçüncü pandispanyayı bombeli kısmı üste gelecek şekilde yerleştirin. Pastayı orman meyveli krem şanti ile kaplayın.

4

Süsleme ve servis

Kremayı bir çırpma kabına alın. Üzerine krem şanti poşetini boşaltın. Mikserin çırpıcı uçları ile önce düşük, sonra yüksek devirde kıvam alıncaya kadar yaklaşık 2-3 dakika çırpın. Yıldız uçlu krema sıkma torbasına doldurun. En üsten başayarak içten dışa doğru gül şeklinde halkalar sıkın. Bombeli kısmı bu şekilde kaplayın. Pastayı buzdolabına alın ve 2-3 saat bekletin. Servisten önce güllerin ortalarına inci batırın.