Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Keşküllü Bohçalar

(0)
0 0 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Milföy hamuru içinde elmalı üzümlü keşkül.

15 adet

pratik 40 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Keşküllü Bohçalar

Dolgu:

1 poşet Dr. Oetker Keşkül
3 su bardağı süt
1 tatlı kaşığı tarçın
0,5 su bardağı kırılmış badem
0,5 su bardağı çekirdeksiz kuru üzüm
1 adet elma

Milföy kareleri için:

15 adet milföy hamuru

Üzeri için:

2 - 3 yemek kaşığı Dr. Oetker Pudra Şekeri

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Dolgunun hazırlanışı

Keşkülü süt ile karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında 3-4 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp arada karıştırarak soğutun. Tarçın, badem, kuru üzüm ve küp şeklinde doğradığınız elmayı ilave edip karıştırın.

2

Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin veya margarin ile yağlayın. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Alt-üst pişirme: 190 °C

Turbo pişirme: 180 °C

3

Milföylerin hazırlanışı

Milföyleri tezgahın üzerine tek tek sıralayın ve yumuşaması için 5-10 dakika bekletin. Üzerlerine birer yemek kaşığı keşküllü karışım koyun, dört köşesinden birleştirip kenarlarını elinizle hafifçe bastırarak yapıştırın, ters çevirerek fırın tepsisine sıralayın. Fırının orta rafında pişirin.

Pişirme süresi: Yaklaşık 25 - 30 dakika

Fırından çıkartıp bekletmeden üzerlerine pudra şekeri serpin. Ilık servis yapın.