Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Tam Buğday Unlu Ekmek

Malzemeler

Malzemeler

* Tam Buğday Unlu Ekmek

Hamur:

4 - 4 ½ su bardağı tam buğday unu
1 poşet Dr. Oetker Instant Maya
1 çay kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
3 ½ çay bardağı ılık su

Üzeri için:

2 yemek kaşığı su
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi

Hazırlanışı

Hazırlanışı

Beslenme bilgileri * Tam Buğday Unlu Ekmek

Porsiyon / Servis 100 g / ml
(22)
Tarifi beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Tam buğday unu ile evde pratik bir ekmek hazırlayabilirsiniz.

10 - 12 dilim

çok pratik 20 Dakika