Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Tarçınlı Kalpler

(0)
4 26 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Tarçınlı kalp kurabiye tarifi pratik ve lezzetli olup çok az malzeme ile hazırlanmaktadır.

Yaklaşık 30 - 35 adet

çok pratik 20 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Tarçınlı Kalpler

Hamur:

2 - 2,5 su bardağı un
1 poşet Dr. Oetker Hamur Kabartma Tozu
150 g yumuşak margarin
1 çay bardağı Dr. Oetker Pudra Şekeri
2 tatlı kaşığı tarçın
1 poşet Dr. Oetker Şekerli Vanilin

preparation

Hazırlanışı

1

Ön hazırlık

Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Alt-üst pişirme: 170 °C

Turbo pişirme: 160 °C

2

Hamurun hazırlanışı ve pişirme

Unu eleyin. Hamur kabartma tozunu ekleyip karıştırın ve tekrar eleyin. Margarin ve pudra şekeri mikserin yüksek devrinde 2-3 dakika çırpın. Tarçın, şekerli vanilin, elenmiş un ve hamur kabartma tozunu ekleyerek iyice yoğurun. 3-4 mm kalınlığında açıp kalp şeklindeki kurabiye kalıpları ile kesin. Fırın tepsisine sıralayın ve pişirin.

Pişirme süresi: Yaklaşık 10 - 15 dakika

Fırından çıkardığınız kurabiyeleri pişirme kağıdı ile birlikte tepsiden alın ve soğumaya bırakın.