Flag

Tarçınlı Kalpler

Yaklaşık 30 - 35 adet
Kolay
60 dk.
Tarçınlı kalp kurabiye tarifi pratik ve lezzetli olup çok az malzeme ile hazırlanmaktadır.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image

Malzemeler

Hamur
2 - 2,5 su bardağıun
1 poşetDr. Oetker Hamur Kabartma Tozu
150 gyumuşak margarin
1 çay bardağıDr. Oetker Pudra Şekeri
2 tatlı kaşığıtoz tarçın
1 poşetDr. Oetker Şekerli Vanilin

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Pudra Şekeri
Picture - Dr. Oetker Şekerli Vanilin
1

Ön hazırlık

Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Alt-üst pişirme: 170 °C

Turbo pişirme: 160 °C

2

Hamurun hazırlanışı ve pişirme

Unu eleyin. Hamur kabartma tozunu ekleyip karıştırın ve tekrar eleyin. Margarin ve pudra şekeri mikserin yüksek devrinde 2-3 dakika çırpın. Tarçın, şekerli vanilin, elenmiş un ve hamur kabartma tozunu ekleyerek iyice yoğurun. 3-4 mm kalınlığında açıp kalp şeklindeki kurabiye kalıpları ile kesin. Fırın tepsisine sıralayın ve pişirin.

Pişirme süresi: Yaklaşık 10 - 15 dakika


Fırından çıkardığınız kurabiyeleri pişirme kağıdı ile birlikte tepsiden alın ve soğumaya bırakın.