Flag

Temel Muffin

6 adet
Kolay
80 dk.
Şeker hamuru ile kullanabileceğiniz taşıyıcı muffin tarifi.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image
Ekipmanlar
Kalıp
Kağıt muffin kalıbı
Dr. Oetker Tradition Serisi 6'lı Muffin Kalıbı

Malzemeler

Hamur
2yumurta
0,5 su bardağıDr. Oetker Pudra Şekeri
1 poşetDr. Oetker Şekerli Vanilin
1 su bardağıun
1 tatlı kaşığıDr. Oetker Hamur Kabartma Tozu
70 gyumuşak margarin

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Pudra Şekeri
Picture - Dr. Oetker Şekerli Vanilin
1

Ön hazırlık

Kağıt muffin kalıplarını metal muffin kalıbının içine oturtun. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Alt-üst pişirme: 170 °C

2

Hamurun hazırlanışı

Yumurta, pudra şekeri ve şekerli vanilini çırpma kabına alın ve mikser ile 2 dakika çırpın. Üzerine un ve hamur kabartma tozunu ilave edip 3 dakika daha çırpın. Margarini ilave edin ve düşük devirde 1 dakika daha çırpın. Hamuru muffin kalıplarına paylaştırın ve pişirin.

Pişirme süresi: Yaklaşık 20 - 25 dakika


Fırından aldıktan sonra metal muffin kalıbından çıkarın. Soğutma teli üzerine alın ve soğumaya bırakın.