Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Tartolet

Temel tarife göre hazırlanan tartolet hamuru, margarin ile iyice yağlanmış olan tartolet kalıplarına yayılır. Yayma sırasında kalıbın kenarlarına doğru hamur ile duvar oluşturulur. Fırında pişirilen tartoletler soğutulup kalıplardan çıkarılır, daha sonra krema ve meyve çeşitleri ile doldurulur, Dr. Oetker Tartjöle ile kaplanır. Çok daha küçük, minik tartolet kalıplarında da hazırlanabilir. Böylece parti sunumları için ideal tatlı atıştırmalıklar elde edilmiş olur.