Flag

Çilekli Jelli Cheesecake

8 - 10 dilim
Orta
30 dk.
Bisküvili taban üzerinde nefis cheesecake yap kreması ve çilekli jöle ile hazırlanan pişmeyen cheesecake tarifi
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image
Ekipmanlar
Kalıp
Dr. Oetker Tradition Serisi Kelepçeli Kalp Kek Kalıbı 25 cm

Malzemeler

Taban için
200 gyulaflı bisküvi
50 geritilmiş tereyağı
1,5 - 2 yemek kaşığısüt
Krema
1 poşetDr. Oetker Cheesecake Yap
2 su bardağıbuzdolabında soğutulmuş süt
2,5 çay bardağıyoğurt
Üzeri için
6 adetçilek
1 paketDr. Oetker Çilek Aromalı Bitkisel Jel
2,5 su bardağısıcak su

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Çilek Aromalı Bitkisel Jel
1

Tabanın hazırlanışı

Bisküvileri mutfak robotunda öğütün. Eritilmiş tereyağı ve sütü ilave edip kaşık ile iyice karıştırın. Hazırladığınız karışımı kalıba alın ve kaşığın tersi ile hafifçe bastırarak tabana yayın.

2

Kremanın hazırlanışı

Sütü çırpma kabına alın ve üzerine Cheesecake Yap poşetini boşaltın. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 2 dakika çırpın. Yoğurdu ilave edin ve düşük devirde 1 dakika daha çırpın. Hazırladığınız bisküvili tabanın üzerine dökün ve kaşık ile yayın. Çilekleri ortadan ikiye kesin ve cheesecake'in üzerine hafifçe bastırarak aralıklı bir şekilde yerleştirin. Buzdolabına alın ve yaklaşık 2 saat bekletin.

3

Jelin hazırlanışı ve servis

2,5 su bardağı suyu kaynatıp derin bir kaba boşaltın. Üzerine jeli ilave edin ve eriyinceye kadar karıştırın. 4-5 dakika bekletip kaşık ile çileklerin üzerine azar azar dökün. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve 2-3 saat bekletin. Dilimleyerek servis yapın.