Flag

Ekşi Mayalı Ekmek (Soğuk Fermantasyon)

Yaklaşık 10 dilim
Zor
40 dakika
Dr. Oetker Ekşi Maya ile hazırlanan nefis bir ekmek tarifi.
Ekşi mayalı ekmek tarifiyle evde kolayca lezzetli ve sağlıklı ekmek yapabilirsin. Soğuk fermantasyon yöntemi sayesinde hamurun gelişimi yavaşlar, bu da ekmeğe kıvam ve derin aroma kazandırır. Bu ekşi maya ile hazırlanan ekmek, tam buğday unu ve kaya tuzunun tadıyla zenginleşir. Ekşi mayalı ekmek ...
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker