Kağıt muffin kalıplarını fırın tepsisine sıralayın. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden çalıştırın.
Alt-üst pişirme: 170 °C
Turbo pişirme: 160 °C
Köstebek pasta un karışımını çırpma kabına alın. Margarin, yumurta ve sütü ilave edip mikser ile 3 dakika çırpın. Hamuru muffin kalıplarına eşit miktarda paylaştırın ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 25 - 35 dakika
Fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.
Soğuyan mufinlerin üst bombeli kısımlarını kesin, bir kaba alın ve eliniz ile ufalayın. Kivileri soyup uzunlamasına ortadan ikiye kesin, daha sonra ince dilimleyin. Muzları soyup küçük küpler şeklinde kesin ve muffinlerin üzerine paylaştırın.
Köstebek pasta krema karışımını soğuk süt ile 2-3 dakika çırpın. Ambalajdan çıkan çikolata parçalarını ekleyip kaşık ile karıştırın. Muzların üzerine krema koyun ve bombe şeklinde yayın. Bu işlemi düz uçlu krema sıkma torbası ile sıkarak da yapabilirsiniz. Kremanın etrafına kivi dilimlerini yapıştırın. Açıkta kalan kremaların yüzeyini kek kırıntıları ile kaplayın. Buzdolabında en az 1 saat bekletin ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta