
Yulaf sütü ve pudingi bir tencereye alın ve orta ısıdaki ocakta el çırpıcısı ile karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve 2-3 dakika daha karıştırarak pişirmeye devam edin. Ocaktan alıp üzerine hava almayacak şekilde pişirme kağıdı yapıştırın. Bu şekilde soğumaya bırakın.
Kağıt muffin kalıplarını fırın tepsisine veya metal muffin kalıbına sıralayın. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için çalıştırın.
Alt-üst pişirme: 170 °C
Un, hamur kabartma tozu ve kakaoyu karıştırıp eleyin. Toz şeker, şekerli vanilin, sıvı yağ ve yulaf sütünü ekleyip mikser ile 1-2 dakika çırpın. Hamuru muffin kalıplarına paylaştırın ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 25 dakika
Süre sonunda fırından alın. Tel soğutucu üzerinde soğumaya bırakın.
Soğuyan pudingi kaşık ile hızlıca karıştırın. Yıldız uçlu krema sıkma torbasına doldurun ve muffinlerin üzerine sıkın. Buzdolabında en az 1 saat bekletin.
Bademleri yağsız tavada hafif pembeleşinceye kadar kavurun. Servis esnasında muffinlerin üzerine badem serpin.
İlgili Tarifler

Kek, Pasta

Kek, Pasta

Kek, Pasta