Flag

Cheesecake Sticks

8 dilim
Orta
30 dk.
Chesecake'in eğlenceli bir sunum şekli.
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker
Picture - Hero image
Ekipmanlar
Kalıp
Kelepçeli kalıp (Ø 24 cm)

Malzemeler

Taban için
200 gyulaflı bisküvi
50 geritilmiş tereyağı
1,5 - 2 yemek kaşığısüt
Krema
1 poşetDr. Oetker Cheesecake Yap
1 poşetDr. Oetker Jelatin
2 su bardağıbuzdolabında soğutulmuş süt
2,5 çay bardağıyoğurt
Süslemek için
45 gbitter çikolata
25 gbeyaz çikolata
mevsim meyveleri
Dr. Oetker Sütlü, Bitter, Beyaz Çikolata Parçaları
Dr. Oetker Pasta Süsü - Konfeti
Dr. Oetker Pasta Süsü - Kakaolu Çubuk
Renkli macaronlar

Ürünü incele

Picture - Dr. Oetker Jelatin
Picture - Dr. Oetker Pasta Süsü - Konfeti
Picture - Dr. Oetker Pasta Süsü - Kakaolu Çubuk
1

Tabanın hazırlanışı

Bisküvileri mutfak robotunda öğütün. Eritilmiş tereyağı ve sütü ilave edip kaşık ile iyice karıştırın. Hazırladığınız karışımı kalıba alın ve kaşığın tersi ile hafifçe bastırarak tabana yayın.

2

Kremanın hazırlanışı

Cheesecake Yap poşetini çırpma kabına boşaltın. Üzerine jelatini ilave edin ve iyice karıştırın. Üzerine sütü ekleyip mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 2 dakika çırpın. Yoğurdu ilave edin ve düşük devirde 1 dakika daha çırpın. Hazırladığınız bisküvili tabanın üzerine dökün ve kaşık ile yayın. Buzdolabına alın ve yaklaşık 2 saat bekletin.

3

Şekillendirme

Süre sonunda cheesecake'i buzdolabından çıkarın ve 8 parça olacak şekilde dilimleyin. Oval kısmından yarılarına kadar dondurma çubukları batırın. Dondurucuya alın ve 45-50 dakika bekletin.

4

Süsleme ve servis

Çikolataları benmari yöntemi ile eritin ve pişirme kağıdından hazırladığınız hunilere doldurun. Dilimleri dondurucudan çıkarıp meyve, pasta süsleri, çikolatalar vs. ile süsleyin. Bekletmeden servis yapın.