Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Çilekli Muzlu Kalpler

Dondurularak hazırlanan meyveli, süzme yoğurtlu ballı tatlı.

2 kişilik

çok pratik 20 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Çilekli Muzlu Kalpler

Taban:

1 su bardağı Dr. Oetker Vitalis Turna Yemişli (Cranberry) - Kabak Çekirdekli Kavrulmuş Çıtır Müsli
20 g eritilmiş margarin
2 yemek kaşığı bal

Meyveli karışım:

15 - 20 adet çilek (orta boy)
1 adet muz
1 su bardağı süzme yoğurt
2 yemek kaşığı bal
1 poşet Dr. Oetker Şekerli Vanilin

Kalıp:

Dr. Oetker Mini Serisi Kelepçeli Kalp Kalıp 12 cm

preparation

Hazırlanışı

1

Tabanın hazırlanışı

Müsliyi derin bir kaba alın. Üzerine eritilmiş margarin ve balı ekleyip karıştırın. Kalıplara paylaştırın ve kaşığın tersi ile bastırarak yayın.

2

Meyveli karışım

Çilekleri ayıklayıp yıkayın. Muzun kabuğunu soyun ve iri parçalara kesin. Birlikte mutfak robotuna alın ve püre haline getirin. Üzerine yoğurt, bal ve şekerli vanilini ekleyip karıştırın. Kalıplardaki tabanların üzerine paylaştırın. Buzdolabının dondurucu bölümüne alın ve 5-6 saat bekletin.

3

Servis

Donan tatlıları dondurucudan çıkarın, kalıpların kenarlarını bıçak ile sıyırarak ayırın ve kelepçelerini çıkarın. Ters çevirerek servis tabağına alın ve bekletmeden servis yapın.