Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Yıldız Kurabiye 1

(0)
0 0 5
Beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Nefis sıkma kurabiye tarifi nasıl yapılır?

Yaklaşık 50 adet

çok pratik 20 dakika

Malzemeler

Malzemeler

* Yıldız Kurabiye 1

Hamur:

200 g yumuşak margarin veya tereyağı
1 çay bardağı Dr. Oetker Pudra Şekeri
1 poşet Dr. Oetker Şekerli Vanilin
1 su bardağı un
0,5 su bardağı mısır unu

preparation

Hazırlanışı

1

Ön hazırlık

Fırın tepsisine pişirme kağıdı serin. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Alt-üst pişirme: 180 °C

Turbo pişirme: 170 °C

2

Hamurun hazırlanışı ve pişirme

Margarin veya tereyağı, pudra şekeri ve şekerli vanilini bir çırpma kabına alın ve mikser ile 2-3 dakika çırpın. Üzerine un ve mısır ununu ilave edip önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 2 dakika çırpın.

Hamuru yıldız uçlu krema sıkma torbasına doldurup pişirme kağıdının üzerine çiçek şeklinde aralıklı sıkın ve pişirin.

Pişirme süresi: Yaklaşık 10 - 15 dakika

Fırından çıkarıdığınız kurabiyeleri tepsiden alın ve soğumaya bırakın.