Dr. Oetker Jelatin, dolgu ve kaplama kremalarına, panna cotta, mousse, cheesecake gibi tariflerinize ideal kıvam kazandırır. Jelatin, cheesecake tariflerinde pürüzsüz ve sabit bir doku sağlar. Mousse tatlılarında köpüksü yapıyı koruyarak hafif yapının oluşumunu destekler. Jöleli pastalar, meyve ve krema katmanlarını sabitlemek için jelatin kullanılarak hazırlanır. Jelatin ile tatlılarınızda profesyonel bir görünüm ve ideal kıvamı pratik şekilde elde edersiniz.

Tatlılar

Tatlılar

Tatlılar

Tatlılar

Kek, Pasta

Kek, Pasta

Kek, Pasta

Tatlılar

Tatlılar

Tatlılar

Tart, Turta, Pay

Tart, Turta, Pay

Tatlılar

Tatlılar

Tatlılar

Tatlılar

Tatlılar

Tatlılar

Kek, Pasta

Tatlılar

Tart, Turta, Pay

Tatlılar

Kek, Pasta

Tatlılar

Tart, Turta, Pay
Yardımcı Ürünler
Dr. Oetker Jelatin toz halindedir ve %100 sığır jelatinidir. Ürün hızlı ve kolay çözünür, ideal kıvam sağlar, uygulaması pratiktir.