Sütü tencereye alın. Üzerine pudingi ilave edip orta ısıdaki ocakta karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve karıştırarak 2-3 dakika daha pişirin. Ocaktan alın ve başka bir kaba aktarın. Kabuk tutmaması için yaklaşık 5 dakika karıştırarak soğutun.
Çikolata parçalarını benmari yöntemi ile eritin. İkiye bölünmüş fındıkları bir kaseye alın, erittiğiniz çikolata parçalarını üzerine dökün ve karıştırın. 2 adet kedidili bisküviyi ortadan ikiye kesip üst süsleme için ayırın. Kalan kedidili bisküvileri küçük küpler şeklinde kesin. Fındıkların üzerine ekleyip ezmeden karıştırın.
Kuplara birer yemek kaşığı fındıklı karışım koyun, üzerlerine pudingin yarısını paylaştırın. Üzerlerine kalan fındıklı karışımı döküp kalan pudingi paylaştırın. Buzdolabında 1 saat bekletin. Fındık ve kestiğiniz kedidili bisküvileri ile süsleyip servis yapın.
İlgili Tarifler
Tatlılar
Tatlılar
Tatlılar