Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Kalp Kanepeler

Malzemeler

Malzemeler

* Kalp Kanepeler

Hamur:

3 ½ - 4 su bardağı un
1 poşet Dr. Oetker Instant Maya
2 ½ çay bardağı ılık süt
1 yumurta (orta boy)
1 yemek kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
2 yemek kaşığı sıvı yağ

Dolgu:

100 g labne peyniri
1 çay kaşığı pul biber
½ çay kaşığı kekik
½ çay kaşığı karabiber

Üzeri için:

pul biber
kekik

Hazırlanışı

Hazırlanışı

1

Hamurun hazırlanışı ve pişirme

Kalıbı margarin ile yağlayın. Unu eleyip mayayı ilave edin ve karıştırın. Üzerine ılık süt, yumurta, toz şeker, tuz ve sıvı yağı ekleyip iyice yoğurun. Hamuru kalıba alın ve üzerini düzeltin. Üzerini kapatıp ılık ortamda 45 dakika bekletin.

Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.

Turbo pişirme: 180 °C

Alt-üst pişirme: 170 °C

Beklettiğiniz hamurun üzerini açıp pişirin.

Pişirme süresi: yaklaşık 25 - 30 dk.

Fırından çıkartıp soğumaya bırakın.

2

Şekillendirme

Soğumuş ekmeği kalıptan çıkartıp 1 cm kalınlığında dilimleyin. Dilimlenmiş ekmeklerden kalp şeklindeki kurabiye kalıbı ile keserek kalp ekmekler elde edin. Kalp ekmekleri daha küçük bir kurabiye kalıbı ile keserek ortalarını çıkarabilirsiniz.

3

Dolgu ve servis

Labne peynirine pul biber, kekik ve karabiberi ekleyip karıştırın. Hazırladığınız dolguyu kalp ekmeklerin aralarına sürün. Üzerlerine pul biber ve kekik serpin ve servis tabağına sıralayın.

Beslenme bilgileri * Kalp Kanepeler

Porsiyon / Servis 100 g / ml
Yağ 0g 0.01g
Yumurta akı 0g 0.01g
(0)
Tarifi beğendin mi? Fikrini paylaştığın için teşekkürler!
    (Beğenmedim)
    (Fena değil)
    (İyi)
    (Çok iyi)
    (Mükemmel)

Ekmeğini evde yapabileceğiniz labne peynirli ve kekikli kanepeler çok dikkat çekici!

yaklaşık 15 adet

çok pratik 40 Dakika

Dr. Oetker ürünleri kullanılmıştır.

Detaylar için ürünü tıklayın