Flag

Karadeniz Ketesi

6 adet
Orta
130 dk.
Kete nedir, kaç çeşidi vardır? Trabzon, Hemşin, Erzincan, Kayseri ketesini mi denesem? Denenmiş tereyağlı mayalı Karadeniz ketesine ne dersiniz?
Karadeniz Ketesi, tereyağlı ve mayalı hamurun fırında nefis şekilde pişmesiyle hazırlanır. Kavrulmuş unla zenginleştirilen iç harcıyla lezzetiyle dikkat çeken Karadeniz ketesi, kahvaltı ve çay saatlerinin favorisi olmaya aday. Evde kolayca yapabileceğin bu yöresel çörek, geleneksel tariflerle har...
Malzemeler
Nasıl hazırlarsınız?
Picture -
Picture -
LÜTFEN BU TARİFİ DEĞERLENDİRİN
Beğendiniz mi?

İlgili Tarifler

Bu tarifler de ilginizi çekebilir

Bizi Takip Et
Sosyal Medyada Dr. Oetker