Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Tart

Temel tarifine göre hazırlanan tart hamuru, kenarı tırtıklı veya volenli özel tart kalıbına yayılır. Pişirilen ve soğutulan tart kalıptan çıkarılır. Bu işemi kolaylaştırmak için altı çıkabilen tart kalıbı da kullanılabilir. Soğuyan tart tabanına arzuya göre bir miktar krema sürülür ve sonra taze meyvelerle kaplanır. Meyvelerin yüzeyi Dr. Oetker Tartjöle ile kaplanarak meyvelerin taze ve renklerinin canlı kalması sağlanır. Aynı zamanda bu ince tabaka jöle, dilimleme sırasındaki dağılmayı da önler.

Tart Tarifleri