Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Baking Powder

Pasta Kreması Vanilinli

Vişne ve çilek gibi kırmızı, portakal ve şeftali gibi sarı renkli meyveler, fındık ve soyulmuş iç badem ile enfes bir uyumu vardır.

Pratik hazırlama tarifi ile 3 dakikada hazır olur.

50 g yumuşak margarin veya tereyağ ve 300 ml (1,5 su bardağı) soğutulmuş süt ile çırpılarak hazırlanır. Bir paket hazırlanmış ürün 26 cm çapındaki pişmiş bir pandispanyanın ara katmanı, üstü ve yanları için yeterlidir.

Daha hafif bir krema için yağ kullanılmadan sadece süt ile de hazırlanabilir.

Her pakette bir tarif yer almaktadır.

 

 

Hazırlanışı:

1

Buzdolabında soğutulmuş 300 ml (1,5 su bardağı) sütü ve 50 g yumuşak margarini derin bir çırpma kabına alın.

2

Üzerine toz karışımı ilave edin ve önce düşük sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın.

3

Hazırladığınız kremayı bekletmeden kullanın.

Bu ürünü sipariş vermek için tıklayın:

Alerjen Malzemeler

Bu ürünün alerjik reaksiyonlara veya intoleransa neden olabilecek etiketlenmesi yasal olarak zorunlu içerikleri aşağıda listelenmiştir

Süt proteini (sodyum kazeinat)

Besin ögeleri: Pasta Kreması Vanilinli

100G HAZIRLANMIŞ ÜRÜN %*
Enerji 954 kJ
229 kcal
0 %
0 %
Yağ 16 g
0 %
Doymuş yağ 9.4 g
%
Karbonhidrat 20 g
0 %
Şeker 18 g
0 %
Protein 2.2 g
0 %
Tuz 0.14 g

* % = % Daily Value

Ürün hakkında daha fazla bilgi

Ağırlık: 136g

Temel Hamur Okulu

Özenle denenmiş

En temel uygulamalar ve yaratıcı tarifler
Pasta Tarifleri

En şık ve lezzetli tarifler sizler için hazırlandı...

İncelemek için tıklayın.