Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için çalıştırın.
Alt-üst pişirme: 170 °C
Turbo pişirme: 160 °C
Toz şeker, Hindistan cevizi sütü, şekerli vanilin ve fıstık ezmesini derin bir kaba alın. El çırpıcısı ile 1-2 dakika karıştırın. Un, hamur kabartma tozu ve kakaoyu karıştırıp eleyerek ilave edin. Yaklaşık 1 dakika karıştırın. Fıstıkları ilave edin ve kaşık ile karıştırın. Muffin kalıplarına paylaştırın ve pişirin.
Pişirme süresi: Yaklaşık 20 - 25 dakika
Fırından alın ve soğumaya bırakın.
Puding, fıstık ezmesi ve Hindistan cevizi sütünü tencereye alın. Orta ısıdaki ocakta el çırpıcısı ile karıştırarak pişirin. Kaynamaya başladığında ocağı kısın ve 2-3 dakika daha pişirmeye devam edin. Ocaktan alın, yarısını bir kaseye boşaltıp içine 1 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı ekleyin ve yedirinceye kadar karıştırın. Tencerede kalan pudinge kakaoyu ilave edin, tekrar ocağa alın ve karıştırarak çok kısa bir süre kaynatın. Ocaktan alıp kalan 1 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağını ilave edin ve karıştırın. Kremalar oda sıcaklığına geldiğinde buzdolabına alın ve 1 saat bekletin.
Soğuyan kremaları karıştırıp ayrı ayrı buzdolabı poşetlerine doldurun. Köşelerini makas ile kesip yıldız uçlu krema sıkma torbasının içine yan yana koyun. Muffinlerin üzerine sıkın. Fıstık serpin ve servis yapın.
İlgili Tarifler
Kek, Pasta
Kek, Pasta
Kek, Pasta