Dr. Oetker web sitesi üzerindeki ÇEREZLER (COOKIES) Hakkında

Bu web sitesi, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve sitenin etkin çalışmasını sağlamak amacıyla kullanmakta olduğunuz bilgisayar veya mobil cihazınıza çerezler yerleştirmektedir. Siteyi kullanmaya (tıklamak, sayfayı kaydırmak, çerez uyarısını kapatarak) devam ederek çerez kullanımına onay vermis olursunuz.

Çerezler hakkında daha fazla bilgi edinmek ve nasıl sileceğinizi öğrenmek için gizlilik politikamızı okuyabilirsiniz.

Turta, Pay

Kalıba incecik yayılmış olan hamurun üzerine krema konur ve meyve sıralanır. Daha sonra üzeri yine incecik açılmış hamur ile tamamen kapatılır. Hava çıkması için şekilli kesikler yapılır. Ya da tamamen kaplama yerine arzu edilirse hamur ince şeritler halinde kesilip sepet şeklinde turtanın üzeri kaplanır.  Bu tarifte meyveler hamurla birlikte piştiği için ayva, elma, mürdüm eriği gibi daha sert meyveler tercih edilmelidir.